Garmin MARQ Gen 2 - Prestanda på högsta nivå


Garmin MARQ Gen 2 är Garmins andra generation av lyxiga, högteknologiska smartklockor. Varje modell är utformad för en specifik livsstil och har unika funktioner och design. MARQ Gen 2 är tillverkad med högsta kvalitet, med en boett på 46mm som är tillverkad i Klass-5 titan, vilket ger klockorna en exceptionell styrka och en känsla av lyx.


Garmin MARQ Gen 2 har en AMOLED-display med en välvd safirkristall som skyddar klockan mot repor och stötar. Batteritiden varierar mellan 9-16 dagar beroende på användning och modell. Klockan är vattentät upp till 100 meter och har GPS, GLONASS och Galileo för exakt positionering och navigering.


Garmin MARQ Gen 2 finns i fem olika modeller, var och en med unika funktioner och design. Aviator har en tachymeter bezel och unika flygappar för piloter. Golfer har en keramisk bezel och är utrustad med unika golfappar för golfentusiaster. Adventurer har en barometrisk höjdmätare och är idealisk för äventyrssökande människor. Captain har en unik regattafunktion och är idealisk för seglare och andra vattensportentusiaster. Athlete är utformad för seriösa atleter och har avancerade träningsfunktioner.


Varje modell levereras med två band, ett i silikon och ett i ett annat material som passar klockans specifika livsstil och design. MARQ Gen 2 kan också anpassas ytterligare med en mängd olika klocktillbehör, som läderband och titanlänkar.


Garmin MARQ Gen 2 är också fullt integrerad med Garmins app-ekosystem, vilket ger användarna möjlighet att anpassa sina klockor ytterligare och dra nytta av ett brett utbud av appar och funktioner. Detta gör att klockan passar perfekt för personer som vill ha en smartklocka som är lika funktionell som den är stilfull.


Slutligen är det värt att notera att Klockeriet.se är en auktoriserad återförsäljare av MARQ Gen 2, vilket innebär att kunder kan vara säkra på att de köper en äkta produkt med full garanti och support.

Garmin MARQ Aviator Gen 2

MARQ Aviator är klockan för flygentusiaster. Klockan är utrustad med en rad specifika flygappar som hjälper användaren att navigera i luften. En av de unika funktionerna är Direct-To-navigering, som ger användaren möjlighet att välja en destination och få direktiv till den. Denna funktion gör det möjligt att flyga en direkt rutt till en vald destination utan att behöva flyga till en annan punkt först. 


MARQ Aviator har också en kursavvikelsevarning som ger en signal om man avviker från den planerade kursen. Denna funktion är särskilt användbar under flygning i dåligt väder eller när man är trött. Klockan är också utrustad med en instrumentläsning som visar höjden och hastigheten på planet. Det finns också en automatisk flygloggning som sparar flygdata som hastighet, höjd, rutt och flygtid.


MARQ Aviator levereras med en exklusiv titanlänk och ett extra armband i silikon.

Garmin MARQ Adventurer Gen 2

MARQ Adventurer är den ultimata klockan för äventyrare som söker efter en pålitlig, högpresterande klocka som klarar av att hantera alla utmaningar som naturen har att erbjuda. Klockan har en robust och tålig design som är tillverkad i högkvalitativt material. Dess bruna läderband ger en snygg look samtidigt som det är mycket bekvämt att bära under långa perioder. Du får även med ett extra armband i silikon som du lätt kan byta till vid behov.


MARQ Adventurer kommer med en mängd imponerande funktioner som är perfekt för utomhusäventyr. Klockan har bland annat en barometrisk höjdmätare, en kompass och GPS-funktioner som gör det enkelt att navigera i terrängen. Dessutom har den en puls- och stressmätare som hjälper användaren att hålla koll på sin hälsa.


MARQ Adventurer är också vattentät ner till 100 meter och har en batteritid på upp till 12 dagar i smartwatch-läge, vilket gör den till den perfekta följeslagaren för långa utomhusäventyr.

Garmin MARQ Captain Gen 2

MARQ Captain är en klocka för sjöfarare och andra som har havet som sin lekplats. Klockan har en unik design med ett blått jaquardvävt nylonband och ett kaptensblått silikonband som ger en snygg och stilig look. MARQ Captain har också en keramisk bezelring som gör den extra tålig.


MARQ Captain är fullpackad med funktioner som är specifikt utformade för sjöfarare, inklusive en regatta-timer och seglingsfunktioner som hjälper användaren att hålla koll på vinden och andra viktiga data när man är ute på havet. Dessutom har den en pulsmätare, stressmätare och GPS-funktioner för att hålla koll på hälsa och position.


MARQ Captain har en batteritid på upp till 16 dagar i smartwatch-läge och är vattentät ner till 100 meter, vilket gör den till den perfekta följeslagaren för sjöfarare och äventyrare.

Garmin MARQ Golfer Gen 2

Garmin MARQ Golfer inom Garmin Marq-familjen är speciellt utformad för att tillfredsställa behoven hos golfentusiaster. Denna klocka har en grönt jaquardvävt nylonrem som för tankarna till den klassiska golfstilen, samt ett svart silikonrem för de dagar då man vill ha en mer avslappnad look. Golfer-modellen kommer med en 47mm stor klass 5-titanboett med en AMOLED-display som skyddas av en kupolformad safirkristall, vilket ger en robust och hållbar konstruktion.


Golfer-modellen är utrustad med en mängd olika funktioner som är specifikt utformade för golfspel. Den har förprogrammerade banor för över 41 000 golfbanor runt om i världen, vilket gör att man alltid har tillgång till information om de senaste banorna. Med hjälp av Green View kan man enkelt få information om greenens form och layout för att förbättra sitt spel. Funktionen AutoShot gör det möjligt att automatiskt registrera slag på banan för att följa sin statistik och förbättra sin spelstil.


Golfer-modellen har också en speciell träningsfunktion som heter Virtual Caddie. Den ger användaren råd och tips för att förbättra sitt spel baserat på tidigare prestationer, banans svårighetsgrad och den aktuella väderleken. Detta är en fantastisk funktion för att hjälpa golfspelare att ta sitt spel till nästa nivå.


Utöver dess speciella golf-funktioner har Golfer-modellen också de grundläggande funktionerna som man kan förvänta sig från en premiumklocka. Den har en batteritid på upp till 12 dagar i smartwatch-läge, vilket innebär att man inte behöver oroa sig för att batteriet ska ta slut mitt i en golfrunda. Den har också GPS, pulsmätning, stöd för kontaktlös betalning och många andra smarta funktioner som gör den till en utmärkt allround-klocka för vardagslivet.

Garmin MARQ Athlete Gen 2

MARQ Athlete Gen 2 inom Garmin Marq-familjen är utformad för att tillgodose behoven hos idrottare och träningsentusiaster. Denna klocka har ett svart silikonarmband som ger en bekväm och säker passform under träning.


MARQ Athlete Gen 2 har en 47mm stor klass 5-titanboett med en AMOLED-display som skyddas av en kupolformad safirkristall, vilket ger en robust och hållbar konstruktion.

Athlete-modellen har en mängd olika funktioner som är speciellt utformade för idrottare. Den har förprogrammerade träningsprogram för olika idrotter som löpning, cykling, simning och golf. Detta gör det enkelt för användaren att följa sina prestationer och förbättra sin träningsregim. Athlete-modellen har också stöd för pulsmätning, VO2 max-mätning och andra träningsrelaterade funktioner som gör att användaren kan få en bättre förståelse för sin prestation och sitt välbefinnande.


Utöver dess träningsfunktioner har Athlete-modellen också de grundläggande funktionerna som man kan förvänta sig från en premiumklocka. Den har en batteritid på upp till 16 dagar i smartwatch-läge, vilket innebär att man inte behöver oroa sig för att batteriet ska ta slut mitt i en träningspass. Den har också GPS, stöd för kontaktlös betalning och många andra smarta funktioner som gör den till en utmärkt allround-klocka för vardagslivet.


Sammanfattningsvis är MARQ Athlete Gen 2 en utmärkt klocka för idrottare och träningsentusiaster som vill ha en premiumklocka med avancerade träningsfunktioner. Den är bekväm att bära under träning, har många användbara träningsfunktioner och är samtidigt en elegant och stilren klocka för vardagslivet.