Tissot PRX Ice Blue hos Klockeriet.se
Tissot​​

Nytt i Tissot PRX-familjen - Ice Blue

Tissot PRX-modellserien 2021 har skapat en storm i klockvärlden sedan lanseringen. Med en tonneau-formad boett och helintegrerade armband tar denna serie varumärket till en helt ny nivå. Tissot har verkligen gett allt för att skapa klockor som utstrålar hög kvalitet och prestanda till ett överkomligt pris.


Urtavlorna i PRX-serien är något att beundra med sina texturerade ytor och applicerade index. Färgvalen inkluderar populära färger som svart, blått och silver. Varje urtavla har en unik känsla som passar olika personligheter och stilar. PRX-serien levereras med en safirkristall och en glasad baksida som möjliggör insyn i det högpresterande Powermatic 80-urverket.


Tissot PRX har en fantastisk finish som kombinerar borstat och polerat stål, vilket ger en tidlös stil och kvalitetskänsla.

En annan fördel med PRX-serien är möjligheten att byta mellan olika armband, inklusive läder och gummi. Med ett snabbfäste är det enkelt att byta ut armbandet efter behov. Klockorna har en boett som är 40mm i diameter och endast 10,8mm tjock, vilket gör dem till en smidig följeslagare för både vardagligt bruk och dykning. Dessutom är PRX-serien vattentät till 100m (10 bar).

Hjärtat i Tissot PRX - Powermatic 80


ETA Powermatic 80 är ett högpresterande urverk som utmärker sig med imponerande specifikationer. 

Med en gångreserv på upp till 80 timmar är det ett av de mest imponerande mekaniska urverken på marknaden idag.

Urverket har också en specialdesignad antimagnetisk balansfjäder, tillverkad av silicium. 

Detta skyddar klockan från störningar från magnetiska fält och säkerställer hög precision och noggrannhet, även i extrema miljöer där magnetfält är vanliga.


En annan imponerande egenskap hos ETA Powermatic 80 är dess moderna teknik som minskar friktionen i urverket. Detta bidrar till en mer jämn och pålitlig gång, vilket ger en mer exakt tidsvisning.

Urverket är tillverkat med högsta precision och kvalitet och har en utmärkt finish som gör det till ett imponerande tekniskt mästerverk. Det är känt för sin höga precision, långa gångreserv och avancerade teknik.

Baksidan av Tissot PRX Powermatic 80
Tissot​​

Tissot PRX Ice Blue


Den senaste nyheten i PRX-familjen är en Powermatic-modell med en tavla Tissot kallar Ice Blue. Denna färg är diskret isblå och ligger helt rätt i tiden. Färgen framhävs av det 

borstade stålet och de polerade accenterna som ger urtavlan extra djup och dimension. Våffelmönstret på urtavlan på Powermatic-modellerna skapar en exklusiv känsla som verkligen sticker ut.


Just nu är det viss leveranstid på Tissot PRX Ice Blue, men den kommer förväntas vara i lager igen inom kort. För den som vill vara säker på att inte missa chansen att säkra sin egen Ice Blue-PRX är det möjligt att lägga en förbeställning för att få tillgång till klockan så snart den åter är tillgänglig.