Garmin Epix PRO (Gen 2): Din Ultimata Träningspartner

 

Upptäck den mest imponerande och avancerade smartklockan som någonsin skapats för äventyrare, idrottsutövare och den moderna träningsentusiasten. Garmin Epix PRO (Gen 2) tar klockteknologi till en ny nivå med sina banbrytande funktioner och prestanda. Låt oss utforska denna imponerande klocka i detalj och se hur den kan förändra din träning och ditt äventyr.
 

Garmin Epix Pro - Mer än Bara en Klocka

Lång Batteritid: Få Upp Till 31 Dagar i Smartwatchläge och 58 Timmar i GPS-läge

 

En av de mest imponerande egenskaperna hos Garmin Epix PRO (Gen 2) är dess exceptionella batteritid. Du behöver inte längre oroa dig för att klockan ska dö mitt i din träningspass eller äventyr. Med upp till 31 dagar i smartwatchläge kan du bära den här klockan dygnet runt utan att oroa dig för att ladda den varje natt. Även när du använder den i GPS-läge för att kartlägga dina äventyr, kommer du fortfarande att få upp till 58 timmar av oavbruten användning.

 

Inbyggd LED-Ficklampa: Ökad Säkerhet Under Mörka Träningstillfällen

 

Mörker kan inte längre stoppa din träning. Garmin Epix PRO (Gen 2) är utrustad med en inbyggd LED-ficklampa som ger dig bättre synlighet och säkerhet när du tränar i mörker. Du kan enkelt anpassa ljusstyrkan och till och med använda det röda säkerhetsljuset för att undvika att blända dig själv och dina medtränande. Och om du är löpare kan du synkronisera din löpkadens med blinkningsläget för en dynamisk upplevelse.

Backpoäng och Uthållighetspoäng: Optimerad Träning och Framstegsbedömning

 

Garmin Epix PRO (Gen 2) är inte bara en passiv träningspartner; den är också din personliga tränare och utvärderare. Backpoängsfunktionen mäter din förmåga att springa i uppförsbackar och utvärderar dina framsteg baserat på VO2 Max och din träningshistorik. Den ger dig insikter om din löpstyrka i branta stigningar och löpningsuthållighet i långa stigningar och ger en poäng baserat på din prestation över tid. Uthållighetspoängen kombinerar träningsdata från alla dina aktiviteter för att ge dig en översikt över din totala uthållighet. Den här dynamiska mätningen använder VO2 Max, kortsiktig och långsiktig träningsbelastning samt andra faktorer för att ge dig en djupgående bedömning av din konditionsutveckling.

 

Tålig Konstruktion: En Klocka som Håller För Extrema Förhållanden

 

Garmin Epix PRO (Gen 2) är konstruerad för att klara av de mest krävande förhållandena. Den har en tålig och sportig design med en ljusstark 1.4-tums AMOLED-skärm i safirglas och responsiv pekskärm. Den är byggd för att tåla påfrestningar och är testad enligt amerikanska militärstandarder för värme-, stöt- och vattentålighet. Med en boett av fiberförstärkt polymer och en titaninfattning samt bakre skydd är den här klockan redo för alla dina äventyr.

Hälsa och Träning: Få Bättre Förståelse och Upplev Bättre Resultat

Hälsa och välmående är i fokus med Garmin Epix PRO (Gen 2). Börja varje dag med en anpassningsbar morgonrapport som ger dig en översikt över sömn, träningsutsikter, HRV-status, väder och mer. Hälsoövervakningsfunktioner dygnet runt, inklusive avancerad sömnspårning, HRV-status och pulsoximetri, ger dig en omfattande bild av din hälsa och träning. Du kan enkelt följa dina framsteg och undvika överträning med funktioner för träningsberedskap som samlar en mängd olika hälsovärden.

 

Förutsäg Tävlingstider Visuellt och Använd PacePro® Funktionen

Med Garmin Epix PRO (Gen 2) kan du planera dina tävlingar och träningar bättre än någonsin. Du kan få en uppskattning av ditt tempo på 5 km, 10 km, halvmaraton och maraton, så att du kan förbereda dig för dina lopp på ett mer effektivt sätt. Med funktionen PacePro® kan du använda GPS-baserad tempovägledning för en vald bana eller distans, vilket hjälper dig att maximera din prestation och uppnå dina mål.

 

Kontinuerlig Navigering i Krävande Miljöer

Oavsett om du är ute på ett äventyr i vildmarken eller utforskar en okänd stad kommer Garmin Epix PRO (Gen 2) att hålla dig på rätt väg. Den är utrustad med avancerade navigeringssensorer och multi-band GNSS-teknologi som ger dig överlägsen positionsnoggrannhet även i krävande miljöer. Med förinlästa TopoActive-kartor och skidortskartor har du alltid koll på din omgivning.

Aktivitetsprofiler för Alla Dina Intressen

Oavsett vilken sport eller aktivitet du älskar har Garmin Epix PRO (Gen 2) en aktivitetsprofil för dig. Fotboll, amerikansk fotboll, racketsporter och många fler aktiviteter har sina egna dedikerade profiler, så att du kan registrera och analysera din träning på ett mer exakt sätt. Dessutom kan du registrera HIIT-pass och följa animerade konditions-, styrke-, yoga- och pilatespass direkt på klockans skärm.

 

Upptäck Nya Platser och Utmaningar

Med Garmin Epix PRO (Gen 2) kan du utforska nya platser och utmana dig själv som aldrig tidigare. Hämta TopoActive-kartor från hela världen via Wi-Fi-anslutning eller få din lokala region förinstallerad på din Sapphire smartklocka för att hålla dig på rätt spår. Du kan även använda funktionen ClimbPro för att se realtidsinformation om aktuella och kommande stigningar på dina banor, och anpassa ditt löptempo med Lutningsanpassat Tempo som ger ett löptempo som motsvarar samma ansträngning oavsett om du springer på plan mark eller i uppförsbackar.

 

Träningsoptimering och Prestationsdata

Garmin Epix PRO (Gen 2) ger dig inte bara data, den ger dig även insikter. Du får en poäng som visar din träningsberedskap baserat på sömnkvalitet, återhämtning, träningsbelastning och mer, så att du kan avgöra om det är en bra dag att köra hårt eller ta det lugnt. Träningsstatus ger dig insikter om huruvida du tränar produktivt, är på toppnivå eller övertränar. Du kan också övervaka din prestation med avancerade träningsdata som VO2 Max, träningsbelastning med mera. Dessutom kan du följa din ansträngningsnivå i realtid och få dagliga föreslagna träningspass som anpassas efter dina löprundor eller cykelturer.

Hälsa i Fokus: Sov Bättre och Mät Syremättnaden

Din sömnkvalitet är viktig för din hälsa och prestation. Med Garmin Epix PRO (Gen 2) kan du mäta din sömnkvalitet och förstå hur din kropp återhämtar sig med sömnresultat som inkluderar en analys av sömnstadier och detaljerad information för förbättrad sömnkvalitet. Dessutom kan du mäta blodets syremättnad när du är vaken eller sover och lära dig hur du anpassar dig till höjden.

 

Uppkopplade Funktioner: Förbli Ansluten Till Ditt Digitala Liv

Garmin Epix PRO (Gen 2) håller dig uppkopplad till ditt digitala liv. Du kan ta emot e-post, SMS och aviseringar direkt på klockan när den är ihopparad med din kompatibla Apple- eller Android-smartphone. Du kan även hämta dina favoritlåtar och spellistor från Spotify eller Deezer och lyssna på dem direkt från klockan utan att behöva ha din telefon med dig. Med Garmin Pay kan du enkelt och säkert göra trådlösa betalningar med deltagande leverantörer.

 

Säkerhets- och Spårningsfunktioner: Håll Dig Trygg Under Dina Äventyr

Säkerhet är en prioritet när du är ute på äventyr eller tränar ensam. Om du känner dig otrygg eller om din träningsklocka känner av att en olycka har inträffat, kan Garmin Epix PRO (Gen 2) skicka ett meddelande med din position i realtid. Du kan också använda Stock Tracker för att hålla koll på upp till 50 av dina favoritaktier direkt på handleden.

 

Anpassa Din Klocka Med Connect IQ™:

För att göra din klocka ännu mer personlig och användbar kan du enkelt lägga till urtavlor, datafält och appar från Connect IQ™. Du kan anpassa din klocka efter dina behov och preferenser och få den att fungera precis som du vill.

 

Power Manager: Optimera Ditt Batteri

Med Power Manager kan du se hur olika inställningar och sensorer påverkar klockans batteritid. Du kan optimera din klocks batterilivslängd och få den att hålla längre under dina äventyr.

*Garmin Epix PRO (Gen 2) är inte bara en klocka; den är din träningspartner, din navigator och din hälsorådgivare. Oavsett om du är ute på äventyr i naturen, på väg till ditt nästa träningspass eller bara vill ha bättre koll på din hälsa och välmående, kommer denna smartklocka att hjälpa dig att nå dina mål