Certina DS Action Diver Automatic
Certina DS Action Diver Automatic
Certina DS Action Diver Automatic
Certina DS Action Diver Automatic

Certina DS Action Diver Automatic: Nu med uppdaterat urverk och förbättrad prestanda


Den senaste versionen av Certina DS Action Diver Automatic imponerar med sitt uppdaterade urverk, kaliber A05.231, som erbjuder längre gångreserv och ännu högre precision. Med sin robusta design, imponerande vattentäthet på 300 meter och reptåligt safirglas är denna herrklocka det perfekta valet för både professionella dykare och klockentusiaster. Upptäck en schweizisk dykarklocka som kombinerar stil, funktion och pålitlighet i varje detalj.

Certina DS Action Diver Automatic

Certina DS Action Diver Automatic: Uppgraderad toppmodell från Certina

Nyhet: Certina DS Action Diver Automatic – nu med det uppdaterade urverket A05.231


Certina fortsätter att sätta standarden inom dykarklockor med sin senaste uppdatering av den populära DS Action Diver Automatic. Denna robusta herrklocka kombinerar precision, hållbarhet och stil, vilket gör den till ett självklart val för både professionella dykare och klockentusiaster. Den stora nyheten för denna modell är det uppdaterade urverket A05.231, som ger ökad prestanda och precision för dem som kräver det bästa från sin klocka.


Uppgraderat urverk – A05.231


Certina DS Action Diver Automatic är utrustad med det nya automatiska kalibern A05.231, en uppgradering som ger längre gångreserv och högre precision. Med en kraftfull uppdatering till upp till 80 timmars gångreserv, kan användare förlita sig på att klockan håller tid i flera dagar utan att behöva justeras, även om den inte används dagligen. Detta gör A05.231 till ett av de mest eftertraktade verken för dykarklockor på marknaden, och en stor förbättring jämfört med tidigare versioner.

Design och funktion

Certina DS Action Diver har en boett i rostfritt stål med en diameter på 44,5 mm och en tjocklek på 16 mm, vilket ger en stark och robust känsla på handleden. Den finns tillgänglig med tre olika urtavlor: klassiskt svart, stilren blå eller den mer sällsynta beige, som erbjuder mångsidighet i både stil och användning. Urtavlan är täckt av ett reptåligt safirglas med antireflexbehandling, vilket gör att den är lätt att avläsa i alla ljusförhållanden, både på land och under vatten.

För extra precision och synlighet är klockan utrustad med punkter och streckindex, vilket gör tidtagningen enkel även i de mest krävande miljöerna. Den blå glasringen runt urtavlan ger en distinkt och sportig look, särskilt för de som väljer den blå urtavlan.


Byggd för djupet

En av de mest imponerande egenskaperna hos Certina DS Action Diver Automatic är dess vattenresistens. Den är klassificerad till hela 30 BAR (300 meter), vilket gör den perfekt för djuphavsdykning. Certina har också utrustat modellen med sitt patenterade DS-koncept (Double Security), som säkerställer extra skydd mot stötar och vatteninträngning, något som är avgörande för en pålitlig dykarklocka.

Mångsidigt armband

Certina DS Action Diver kan fås med antingen ett klassiskt rostfritt stålarmband eller ett lättvikts NATO-band, vilket ger användaren möjligheten att välja det armband som bäst passar deras livsstil. Det rostfria stålarmbandet ger en elegant och hållbar känsla, medan NATO-bandet erbjuder en mer sportig och avslappnad look, samtidigt som vikten reduceras till 140 gram för ökad komfort.



Sammanfattning

Den nya Certina DS Action Diver Automatic med uppgraderat urverk A05.231 är en perfekt kombination av robusthet, precision och elegans. Den uppdaterade kalibern ger längre gångreserv och högre prestanda, medan designen fortsätter att erbjuda en klassisk dykarklocka med modern stil och funktion. Oavsett om du är en dykare som söker pålitlighet under vatten eller en klockälskare som värdesätter schweizisk kvalitet och innovation, är denna modell ett utmärkt val.

  • Urverk : Uppdaterat kaliber A05.231 med högre precision. Bygger på Valjoux
  • Gångreserv : Automatiskt urverk med lång gångtid
  • Boett : Rostfritt stål, 44,5 mm i diameter, 16 mm tjock
  • Urtavla : Finns i blå, svart eller beige, med safirglas och antireflexbehandling
  • Armband : Rostfritt stål eller NATO-band, 21 mm brett
  • Vattentäthet : 30 BAR (300 meter), idealisk för dykning
  • Funktioner : Datumvisning, reptåligt glas, punkter och streckindex
  • Vikt : 240 g med stålarmband, 140 g med NATO-band

Relaterad läsning