Certina har återigen visat vägen med sitt senaste tillskott i DS Action-serien - DS Action GMT Powermatic 80. Denna serie klockor kombinerar stil, prestanda och pålitlighet på ett sätt som fångar upp ögonen hos klockentusiaster över hela världen. Med sin unika estetik och imponerande tekniska specifikationer har DS Action GMT Powermatic 80-serien potential att bli en favorit bland dem som letar efter en högkvalitativ GMT-klocka till ett överkomligt pris. I denna artikel kommer vi att dyka djupare in i de olika aspekterna av dessa klockor, från deras design och materialval till deras tekniska funktioner och praktiska användning. Häng med när vi utforskar varför Certina DS Action GMT Powermatic 80 är en klocka som förtjänar din uppmärksamhet.

CERTINA DS ACTION GMT POWERMATIC 80

Certina DS Action GMT Powermatic 80: En Ny Standard för GMT-Klockor

Certina DS Action GMT Powermatic 80: En Ny Standard för GMT-Klockor


Certina har återigen imponerat med sin senaste tillägg till DS Action-serien, nämligen DS Action GMT Powermatic 80. Det är en klocka som inte bara lockar med sin estetik utan också med sin pålitliga prestanda. Den nya serien erbjuder tre modeller som har fångat intresset hos klockentusiaster världen över.


  • Enastående Design och Materialval : Det som verkligen sticker ut med Certina DS Action GMT Powermatic 80 är den attraktiva och unika estetiken. Kombinationen av stålmaterial med en grå urtavla, kontrasterande ljusblå lyster och en gråbrun bezel skapar något alldeles speciellt.

  • Tekniska Specifikationer : Certina DS Action GMT Powermatic 80-modellerna har en stålboett med en diameter på 41 mm och en tjocklek på 13,8 mm. Deras vattentålighet på 20 bar (200 meter) gör dem till pålitliga följeslagare vid alla äventyr. Utrustade med ETA Powermatic 80.661-urverket, erbjuder dessa klockor en imponerande 80 timmars gångreserv.

  • Visuell Estetik och Funktioner : Den visuella estetiken hos Certina DS Action GMT Powermatic 80 kompletteras av en unik bezelring i safirkristall istället för det vanliga i keramik eller aluminium. Fördelen är en oslagbar lyster och hållbarhet jämfört med de traditionella materialen.

Certina har återigen imponerat med sin senaste tillägg till DS Action-serien, nämligen Certina DS Action GMT Powermatic 80. Det är en klocka som inte bara lockar med sin estetik utan också med sin pålitliga prestanda. Den nya serien erbjuder tre modeller som har fångat intresset hos klockentusiaster världen över.


Enastående Design och Materialval


Det som verkligen sticker ut med Certina DS Action GMT Powermatic 80 är den attraktiva och unika estetiken. Kombinationen av högkvalitativa material, urtavlor, och bezelringar av safirkristall skapar något alldeles speciellt. Detta gör den till en distinkt modell jämfört med dess övriga syskon i Certinafamiljen.

Serien består av tre modeller, var och en med sin egen charm. Den första modellen levereras med en grön och svart bezel som i folkmun har kommit att kallas "Sprite" efter drycken, medan den andra modellen har en "Pepsi"-bezel och blå urtavla. Båda dessa modeller är monterade på ett armband av rostfritt stål. Den tredje varianten har en brun urtavla och en guldtonad bezelring med inslag av svart och brunt. Denna modell levereras med ett brunt läderarmband, vilket ger klockan en lätt retrokänsla jämfört med de mer moderna alternativen.


Tekniska Specifikationer


Certina DS Action GMT Powermatic 80-modellerna har en rostfri stålkapsel med en diameter på 41 mm och en tjocklek på 13,8 mm. Deras vattentålighet på 20 bar (200 meter) gör dem till pålitliga följeslagare vid alla äventyr. Utrustade med ETA Powermatic 80.661-urverket, erbjuder dessa klockor en imponerande 80 timmars gångreserv, vilket är enastående för denna prisklass.

Den visuella estetiken hos DS Action GMT Powermatic 80 kompletteras av en svart bezel med en safirglasinläggning, en detalj som ger klockan en modern känsla. Urtavlan pryds av vita Super-LumiNova-index som lyser upp i mörkret och ger en tydlig avläsning under alla förhållanden. Dessutom finns det en extra GMT-visare för att visa andra tidszoner, vilket gör klockan till en idealisk följeslagare för resenärer och äventyrare.

Relaterad läsning