Utforska världen med stil och precision med den nya Garmin MARQ Adventurer Gen 2 smartklockan. Denna klocka är den senaste tillskottet i Garmin MARQ 2 kollektionen och har skapats speciellt för äventyrare och utforskare. Med en imponerande uppsättning funktioner och förbättringar gentemot sin föregångare är detta den ultimata klockan för den som älskar att utforska världen.

Utforska världen med Garmin MARQ Adventurer

Utforskningsfunktioner

Medan andra klockor i Garmin MARQ 2 kollektionen fokuserar på olika områden som träning eller golf, är Garmin MARQ Adventurer Gen 2 skapad för att vara din bästa följeslagare under utforskning. Den kommer med en mängd nya navigationsverktyg, inklusive Garmin SatIQ-teknologi som arbetar tillsammans med flerbandssatellitsystem (GPS, GLONASS och Galileo) för att säkerställa ännu bättre positionsnoggrannhet. Den här teknologin är också utformad för att optimera batteritiden när du använder GPS-läge.

En annan spännande funktion är NextFork-kartguiden som gör de förinstallerade TopoActive Europe-kartorna ännu mer användarvänliga. Du kan nu ladda ner kartor över Wi-Fi istället för att behöva ansluta klockan till en dator. Dessutom erbjuder Garmin MARQ 2 Adventurer en jetlagradvisor som hjälper dig att minimera effekterna av jetlag när du reser internationellt. Du anger helt enkelt dina resedetaljer i Garmin Connect-appen och övervakar din biologiska klocka när den anpassar sig till din nya destination.

 

Design och Display

Garmin MARQ Adventurer Gen 2 har fått en uppgradering när det gäller design och display. Den är utrustad med en ny AMOLED-pekskärm med en imponerande upplösning på 390 x 390 pixlar. Detta gör att du kan bläddra igenom de olika funktionerna och kartorna med lätthet. Skärmen är dessutom skyddad av en domed safirkristall, och klockan har en boett i titan av klass 5, vilket gör den extremt hållbar.

Klockan har en lättviktsdesign med en boett på 46 mm, och den är vattentät ner till 100 meter. Den levereras med en rem i brunt läder och FKM-gummi, vilket ger den en lyxig och modern touch.

Garmin MARQ Adventurer Gen 2 hjälper dig att hålla koll på hälsan

Hälsa och Fitness i Fokus

Trots dess starka fokus på äventyr har Garmin MARQ Adventurer Gen 2 inte kompromissat när det gäller hälsa och fitness. Klockan är utrustad med en mängd funktioner som hjälper användaren att övervaka och förbättra sin hälsa. Det inkluderar en handledsbaserad pulsmätare, Pulse Ox-sensor för syremättnad, avancerad sömnanalys och stressanalys.

 

En nykomling är Health Snapshot-appen, som möjliggör snabb registrering av viktiga hälsostatistik, inklusive hjärtfrekvens, pulsvariation, syremättnad, andningshastighet och stressnivå. Denna data används sedan för att generera detaljerade rapporter som ger användaren en djupare förståelse av sin övergripande hälsa och hur den påverkas av deras livsstil och aktiviteter.

 

Lång Batteritid

En av de mest imponerande uppgraderingarna i Garmin MARQ Adventurer Gen 2 är dess utökade batteritid. Med upp till 16 dagars användning i smartwatch-läge kan användaren lita på klockan under längre perioder utan att oroa sig för att behöva ladda den dagligen. Batterisparläget kan förlänga detta ännu mer, med upp till 21 dagars batteritid. Dessutom erbjuder klockan imponerande 42 timmars batteritid i GPS-läge och 14 dagar i GPS Expedition-läge. Oavsett var dina äventyr tar dig, kommer Garmin MARQ Adventurer Gen 2 att vara redo att följa med.

 

Sociala Funktioner

Klockan håller dig också uppkopplad med dina nära och kära med smarta notifikationer för e-post, sms och aviseringar. Du kan också njuta av din favoritmusik var du än befinner dig tack vare tillgång till streamingtjänster som Spotify, Deezer och Amazon Music. När du återvänder till civilisationen kan du dra nytta av Garmin Pay-funktionen för att göra kontaktlösa betalningar med klockan.

 

Säkerhet och Anslutning

Klockan håller användaren uppkopplad med sina nära och kära även i avlägsna områden. Den har smarta notifikationer för e-post, sms och aviseringar, så användaren kan förbli ansluten även när de är ute på äventyr. Dessutom erbjuder klockan inbyggda säkerhetsfunktioner, inklusive möjligheten att skicka sin live-plats till nödkontakter. För extra trygghet finns även inbyggd automatisk händelsedetektering.

 • Glasets material: Kupolformat safirglas
 • Infattningens material: Titan (klass 5)
 • Material i höljet: Titan (klass 5)
 • Kompatibel med QuickFit™-klockarmband: Ja (22 mm)
 • Remmens material: Läder och FKM-gummi
 • Höljets storlek (B x L x H): Diameter x tjocklek 46 x 15 mm
 • Läderarmband passar handleder med omkrets: 135–205 mm
 • Silikongummiarmband passar handleder med omkrets: 135–213 mm
 • Vikt: 92 g (84 g med silikongummi, endast boett: 59 g)
 • Vattenklassning: 10 ATM (tål vattentryck på 100 meter)
 • Pekskärm: Ja
 • Skärmtyp: AMOLED (alltid på)
 • Skärmstorlek (B x H): 30,4 mm (1,2 tum) i diameter
 • Skärmupplösning (B x H): 390 x 390 bildpunkter
 • Färgskärm: Ja
 • Batteritid:
  • Smartwatch: upp till 16 dagar (6 dagar alltid på)
  • Batterisparläge: upp till 21 dagar
  • Endast GPS: upp till 42 timmar (30 timmar alltid på)
  • Alla satellitsystem: upp till 32 timmar (24 timmar alltid på)
  • Alla satellitsystem + flera band: upp till 28 timmar (22 timmar alltid på)
  • Alla satellitsystem + musik: upp till 10 timmar (9 timmar alltid på)
  • Maxbatteri GPS: upp till 75 timmar
  • GPS för expedition: upp till 14 dagar
 • Laddningsmetod: Garmin proprietär magnetisk laddare
 • Minne/Historik: 32 GB (för lagring av data och kartor)

Slutsats: Garmin MARQ Adventurer Gen 2 - Din Trofasta Äventyrsföljeslagare

I dagens digitala era är tekniken en oumbärlig följeslagare för äventyrare och utforskare. Garmin MARQ Adventurer Gen 2 har bevisat sig vara den ultimata smartklockan för dem som söker spänning och upptäckter i världen. Genom att kombinera avancerade navigationsfunktioner med robusta hälsotjänster och enastående batteritid har denna klocka blivit ett måste-ha för dem som är ute efter äventyr och utforskning.

 

För de som älskar att utforska okända stigar och fjärran platser erbjuder Garmin MARQ Adventurer Gen 2 en kraftfull navigationsupplevelse. Med Garmin SatIQ-teknologi och flera GNSS-satellitsystem är klockan alltid redo att guida dig, oavsett terräng eller plats. Du kan lita på dess precision och förlängda batteritid, vilket är avgörande när du är ute i naturen.

Men denna smartklocka handlar inte bara om äventyr utomhus. Den sätter också din hälsa i fokus. Med funktioner som pulsmätning, syremättnad och avancerad sömnanalys hjälper den dig att övervaka din fysiska och mentala hälsa. Hälsa och fitness blir en integrerad del av dina äventyr, vilket gör att du kan prestera på din bästa nivå.

 

Garmin MARQ Adventurer Gen 2 har också genomgått en estetisk uppgradering. Den är elegant med en AMOLED-pekskärm och tålig med sitt titan-chassi och safirkristallglas. Klockan är redo för alla äventyr och tål även tuffa förhållanden.

Batteritiden är imponerande och eliminerar oro över att behöva ladda klockan mitt i äventyret. Du kan vara säker på att klockan kommer att följa med dig hela vägen.

Dessutom håller den dig ansluten med smarta notifikationer och säkerhetsfunktioner. Du kan njuta av musik, göra betalningar och känna dig trygg i avlägsna områden.

 

Sammanfattningsvis är Garmin MARQ Adventurer Gen 2 den idealiska följeslagaren för äventyret. Oavsett om du är en erfaren äventyrare eller en blivande upptäcktsresande, kommer denna smartklocka att hjälpa dig att utforska världen på ett helt nytt sätt. Så släpp loss din inre äventyrare och ge dig ut på nya spännande resor med Garmin MARQ Adventurer Gen 2 vid din sida. Det är mer än en klocka; det är din trofasta äventyrsföljeslagare.