Simpel elegans möter teknisk precision – Tissot PR 100 40mm

Tissot PR 100 klocka

Tissot PR 100: En Uppdaterad Klassiker

Tissot, ett schweiziskt klockmärke med en anmärkningsvärd arv av hantverk och precision, har alltid varit en pålitlig följeslagare på handleden för klockentusiaster runt om i världen. Med varje ny lansering fortsätter Tissot att demonstrera sitt åtagande för att kombinera innovativ teknik och tidlös design i sina klockor. Den senaste uppdateringen av deras PR 100-kollektion är inget undantag. Vid Klockeriet.se är vi glada att erbjuda denna uppdaterade klassiker, som tar allt som är älskvärt med PR 100 till nya höjder av prestanda och estetik.
 

Tissot PR 100 - En Teknisk Bedrift

 

Tissot PR100 är inte bara en snygg accessoar för handleden, utan också en teknisk bedrift. Klockans vattentålighet på upp till 10 bar (100 meter eller 330 fot) gör den till en idealisk följeslagare för alla dina äventyr, oavsett om du utforskar världens hav eller bara tar en dusch. 

 

Klockan har en robust 316L rostfri stålboett som inte bara ser snygg ut utan också skyddar dess inre mekanism från yttre påverkan. Den är utrustad med ett reptåligt safirglas, vilket inte bara ger en klar och tydlig avläsning av tiden utan också skyddar mot oönskade repor och skador.

Flera Alternativ, Oändlig Stil

 

En av de mest spännande funktionerna hos den nya Tissot PR100-kollektionen är dess variation. Klockan erbjuds i tre olika varianter, alla med en klassisk stållänk. Du kan välja mellan en silverfärgad modell med en tidlös blå urtavla, en mer formell silverfärgad modell med en sofistikerad svart urtavla och en kombinerad guld- och silverfärgad modell med en djärv blå urtavla. 

 

Oavsett vilken variant du väljer kommer Tissot PR100 att komplettera din personliga stil på ett elegant sätt.

Tissot PR 100 - Precision och Pålitlighet

 

Tissot PR100 drivs av ett kvartsurverk med EOL (battery end-of-life indicator) -funktion. Denna funktion innebär att klockan kommer att varna dig när det är dags att byta batteri, vilket hjälper till att undvika avbrott i klockans funktion. 

 

Urverket är baserat på det pålitliga Schweiziska SWISSQUARTZ-kaliber 11 1/2''', och det har endast tre juveler för att minimera friktionen och öka precisionen. Med en diameter på 25,6 mm är detta urverk en imponerande teknisk prestation som håller tiden med otrolig noggrannhet.

Lysande i Mörkret

 

En av de mest praktiska funktionerna på Tissot PR100 är dess förmåga att vara läsbar även i svagt ljus eller mörka förhållanden. Tack vare Superluminova-beläggningen på urtavla och visare kan du enkelt avläsa tiden när ljuset är knappt. Det här är särskilt användbart när du är ute på äventyr och behöver snabbt kolla tiden i olika förhållanden.

 

Tissot PR100: En Historia av kvalitet

 

Tissot har en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1853. Märket har alltid varit dedikerat till att skapa högkvalitativa klockor som kombinerar teknisk kompetens med elegans. PR100-serien är en perfekt illustration av Tissots engagemang för kvalitet och design. Genom åren har Tissot fortsatt att leverera klockor som inte bara är stilfulla accessoarer utan också pålitliga tidmätare.

Tissot PR100 är en klocka som erbjuder det bästa av två världar: teknisk briljans och stilren design. Med sin vattentålighet, precision och mångsidighet är den en klocka som passar alla livsstilar och tillfällen. Hos Klockeriet.se har vi den senaste uppdateringen av PR100 tillgänglig till ett konkurrenskraftigt pris. Utforska vårt sortiment och hitta din perfekta Tissot PR100 idag.

Om Tissot

Tissot, ett namn synonymt med schweizisk klocktillverkningsexpertis, har en anrik historia som sträcker sig över mer än 165 år. Sedan grundandet 1853 har Tissot ständigt strävat efter att förena tidlös elegans med innovativ teknik i sina klockor. Det är denna dedikation till kvalitet och precision som har cementerat Tissots ställning som en av världens mest respekterade klocktillverkare.

 

Tissots resa genom åren har präglats av banbrytande ögonblick och innovativa genombrott. Varumärket var en pionjär inom introduktionen av fickur med två tidszoner på 1850-talet och lade därmed grunden för framtida tidsresor. År 1930 lanserade Tissot den första antimagnetiska klockan, ett genombrott som banade väg för klockor med ökad hållbarhet och precision.

 

Med tiden har Tissot klockor blivit en symbol för överkomlig lyx, och varumärket fortsätter att erbjuda en imponerande bredd av kollektioner som tilltalar alla klockentusiaster. Oavsett om det är sportiga dykarklockor, eleganta dressklockor eller avancerade kronografklockor, kan du lita på Tissot för att leverera enastående kvalitet och prestanda.

 

Tissots engagemang för innovation och kreativitet har också gett upphov till spännande samarbeten och specialutgåvor som hyllar allt från sportevenemang till konstvärlden. Genom att kombinera tradition med modernitet förblir Tissot klockor en av de mest eftertraktade och prisvärda klockvarumärkena på marknaden.